camping-nijmegen-over-ons

Over ons

Aanvankelijk draaide het vooral
om de agrarische functie

Trotse bewoners en eigenaren van De Groote Flierenberg zijn Maria en Ruud Faassen. Zij zorgen dat hun gasten zich altijd welkom voelen. De boerderij-buitenplaats dateert van 1652. Het voorhuis had toen al een recreatieve functie als zomerverblijf. In 1969 werd de vader van Maria eigenaar van De Groote Flierenberg.

Aanvankelijk draaide het vooral om de agrarische functie van de boerderij. Ongeveer tien jaar later startte Maria samen met haar ouders de camping onder de SVR-vlag. Aanvankelijk echt op kleine schaal, met vijf kampeerplaatsen en de toilet en douche gewoon in het woonhuis, maar gaandeweg groeide de camping uit tot wat het nu is: een prachtige plek met uiteenlopende plaatsen en goede voorzieningen.

Na het overlijden van eerst de moeder in 1995 en later de vader van Maria in 2009, namen Maria en Ruud het bedrijf over.

Gastvrij, toegankelijk en met alle aandacht voor hun gasten, zo runnen zij de camping en zorgen zij dat de kampeerders vaak vaste gasten worden en jaarlijks terugkomen.

Wil je meer weten over de geschiedenis van De Groote Flierenberg, lees dan hier het verhaal van Maria.

Lees meer over onze geschiedenis